Sonar

Πλήρης άγνοια της κατάστασης και εισχώρηση σε νέα πεδία. Αναγνώριση ενδεικτικών συντελεστών προσέγγισης. Περισσότερη προσοχή και εστίαση. Σύγκλιση και ταύτιση, δημιουργία άρρηκτων δεσμών μεταξύ άγνωστων μονάδων επεξεργασίας. Απουσία γνώσης για περαιτέρω τεχνικά ζητήματα. Ανάπτυξη επιστημονικού ενδιαφέροντος, πρόσληψη μεγαλύτερου εργατικού δυναμικού. Σύνδεση, έντονη προσγείωση.

Πρώτη προσέγγιση επιτυχής με κάποιες αναταράξεις. Επόμενες προσπάθειες πιο διασκορπισμένες. Απομάκρυνση και διατήρηση ασφαλούς απόστασης. Προσπάθεια διατήρησης λεπτών πτυχώσεων εύθραυστων συσχετίσεων και ελιγμοί εξισορρόπησης του κλίματος. Επίμονη συστολή υλικών και συμμετεχόντων. Προβολή θετικών στοιχείων αυτοεξορισμού και επικέντρωση σε αναπόσπαστα κομμάτια ουτοπικών εξεγέρσεων με στόχο την ανασύνταξη των στρατευμάτων. Κατόπιν, επιστροφή στα μητρικά κουβάρια και διαπίστωση μονιμότητας της κατάστασης. Δημιουργία κανόνων και ορισμών, επανάληψη και αποστήθιση, και έπειτα απόλυτη λήθη. Aπομάκρυνση από το στόχο για άλλη μια φορά.

Επιλογή αντικειμένων, ρύθμιση εισόδων, επεξεργασία ανάρμοστων κατευθύνσεων με στόχο την προσάραξη μόνο σε ευχάριστες τοποθεσίες, επανεκκίνηση μηχανισμών και παύση συνειρμικών διαδικασιών που λειτουργούν αρνητικά στην απομάκρυνση από περίφημα παραδείγματα-φορείς. Συγκάλυψη με τη βοήθεια φιλικών οπερέητορς, καταβύθιση σε υπόγειες κατοικίες υπό την παρουσία πολλών ατίθασων συντελεστών, ανταλλαγή προθέσεων και συγκρατημένη χρήση μηχανισμών συναγερμού μετά την αναγνώριση οικείων εσωτερικών αναταράξεων. Πλήρης καταγραφή όλων των παρελθόντων και ανάλυση εις βάθος με κύριο σκοπό τον αποκλεισμό των όποιων παρεξηγήσεων. Εξακρίβωση στοιχείων ξενικών αφίξεων και παρουσιάση στην κεντρική μονάδα επεξεργασίας όλων των συμβάντων.

Σιωπηλή υποχώρηση. Υπομονή μέχρι την επόμενη απογείωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: