Aurora Borealis

Αν το κάνεις γκούγκλ και πατήσεις και Ίματζις θα σε βγάλει κάπου όπου θα δεις αυτό εδώ (η μηχανή αναζήτησης εννοώ, γιατί το παρακάτω δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει):

http://onemansblog.com/wp-content/uploads/2007/03/AuroraBorealis.jpg

Αυτό το πράμα υπάρχει. Και το βλέπουν μερικοί που ξυπνούν το πρωί. Και δεν ξυπνάνε με κλάμματα όπως εγώ σήμερα.Είναι κρίμα να είναι το κλάμμα το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις συνειδητοποιείς πως ξύπνησες και ανακτάς τις αισθήσεις σου. Θα προτιμούσα να κοιτάζω το Βόρειο Σέλας.

Έχω ένα πράμα που δεν ξέρω τι να το κάνω. Το πάω βόλτες, του δίνω να φάει, του διαβάζω βιβλία ασταμάτητα, το πάω σινεμά σχεδόν κάθε βδομάδα, του στολίζω δέντρο, το πάω στα γενέθλια των φίλων μου να μεθύσει, του γεμίζω την μπανιέρα για να πλατσουρίσει, το βάζω για ύπνο, του κάνω μπλογκ να χει να γράφει, το πάω ταξίδια και του λέω πως όλα θα πάνε καλά και πως είναι αχάριστο και γκρινιάρικο. Και αυτό όλο κλαίει και μουρμουράει.
Τι άλλο πια να κάνω;

Για να καταλάβεις, αν ήταν καιρικό φαινόμενο, θα ήταν πολλά σύννεφα φορτωμένα με σπασμένα γυαλιά και τζάμια. Κάθε φορά που βρέχει, γάμησέ τα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: