Δε φτάνει αυτό.

Άκου.


Είμαι ένας πύρινος άνθρωπος. Έχω πάρει φωτιά ολόκληρη, και τρέχω σε ένα φαρδύ δρόμο. Τρέχω τόσο γρήγορα που οι φωτιές πάνω μου είναι σχεδόν έτοιμες να πέσουν. Κρατιούνται με δυσκολία. Έχουν μπήξει τα δάχτυλά τους βαθιά μέσα στο δέρμα μου και προσπαθούν να μείνουν επάνω μου.

Δεν ωφελεί όταν μου πετάνε νερό από το πλάι γιατί η φωτιά είναι τόσο δυνατή που το νερό σταματά στις μυτερές της άκρες, και δεν τολμά να πάει πιο πέρα. 

Δεν έχει νόημα το να με κοπανάνε με χαλιά και πετσέτες για να κοπάσω. Το μόνο που συμβαίνει τότε είναι να αγριεύει η φωτιά και να φουντώνει προς τα πάνω γρυλλίζοντας, όπως μια αρκούδα στέκεται στα πίσω της πόδια και ουρλιάζει όταν θυμώσει. 

Δε μίλησα ποτέ για τίποτα. Δεν περιέγραψα ποτέ κανένα μέρος σε κανένα. Δεν κατηγόρησα το παραμικρό. Απλά έτσι έγινε. Είμαι πολύ μακριά από οτιδήποτε πλέον. Δεν θέλω να κάνω καμιά ζημιά πουθενά. Τρέχω εδώ και μέρες.

Έμαθα και κάτι μέσα σε όλο αυτό. Έμαθα πως κάποιος που τρέχει καθώς καίγεται, σκέφτεται συνέχεια πως δε μπορεί, κάποια στιγμή η φωτιά θα υποχωρήσει και δεν θα χρειάζεται πια να τρέχει για να την εξαντλήσει. Πόσο καιρό μπορεί να καίγεται ένας άνθρωπος; Δεν μπορεί να καίγεται για πάντα. 

Οπότε ακόμα κι αν ξέρετε τι θα συμβεί, αφήστε με να τρέχω. Έτσι θα έχω την εντύπωση πως κάποια στιγμή θα σβήσω. Απλά να κάνετε στην άκρη όταν με δείτε, από ευγένεια.


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άν δε φτάνει μονο λίγο νερό στο πλάι,γιατι δε κάνει μια μικρή βουτιά μέσα στο νερο; Σιγουρά θα εχει συναντήσει κάποιο δροσερό σημείο καθώς έτρεχε. Αν όχι, υπομονή.

Sídhe είπε...

Δεν βουτάει ποτέ πουθενά, προληπτικά. Κυκλοφορούν πολλές βενζίνες εκεί έξω, πρέπει να προσέχει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω

Sídhe είπε...

Τι ωραίο κόμμεντ.

Αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Φυσίκα δε θα ήθελε κάτι τέτοιο, προσοχη λοιπόν και καλη επιτυχία στην απόσβεση των εύφλεκτων σκεψεων.

Sídhe είπε...

Όλα καλά θα πάνε μάλλον.

Ανώνυμος είπε...

;;;

Sídhe είπε...

Αναδιατυπώστε την ερώτηση αν θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/f/f3/20051022203016!Question_mark_alternate.png

Sídhe είπε...

Ok, you sir will respect my authoritah, yes?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμοι ποτέ δε τους καταλαβαίνεις και ποτέ δε καταλαβαίνουν...

Sídhe είπε...

Θα θέλατε να βάζετε και ένα ψευδώνυμο παρακαλώ;

Ε;

Παρακαλώ;

Ανώνυμος είπε...

Ωχου, αυτο φτανει;

Sídhe είπε...

ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ!

Θέλω να πω, τι είναι ένα φυσίκα;

Ανώνυμος είπε...

αυτο το ειδα και εγω αργοτερα και γελασα αρκετα. Και στην αρχη να φανταστεις ημουν πολυ υπερηφανος για τον εαυτο μου, πριν το δω δηλαδη.

Sídhe είπε...

Να θυμάσαι να κάνεις λογκ-ιν πριν μου γράψεις. Εδώ μέσα κυκλοφορούν ποντικοί και δαίμονες και κάτι τρελά φυτά και δεν περνάω καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει, απο εδω και περα μονο logged in. Εκτος αν χρειαστει να παλεψω με ποντικια και δαιμονες